top of page

Artsi er et firma som leverer hovedsaklig flislegging og snekring tjenester med kvalitet som kan kales kunst. Artsi driver også med grafisk design, profilering og kunst (det er i utviklings fase). Som firma i vekst Artsi tilbyr rimelig priser. Erfaring i bygg (Norge, Polen og Tyskland), grafisk design og kunst gir store muligheter og det er bare fantasi som setter grenser...

Artsi utfører restaurering og rehabilitering. Flislegging, snekring, tømring, sparkling og maling, tapetsering, baderomspanell, epoksy golv... Det Artsi kan utføre per i dag med den verktøy som eier.

Du får også gratis forslag til materialvalg og design.

Om Artur Sierzputowski
Jeg er utdannet og erfaren grafiker, men jeg er veldig allsidig, jeg fikk grundig erfaring i flere fag i livet mitt. Jeg har flere håndverkere i mitt familie og de lærte meg jobben på forskjellig prosjekter siden jeg var liten. Jeg har våtromssertifikat og mye erfaring med total renovering av bad. Jeg leser fagbøker, deltar i kurs og oppdaterer min vitenskap hele tiden. Jeg jobber effektiv og jeg er nøye så ofte jobber jeg på timer hos kunder som kjenner meg.

Jeg bor i Norge siden 2007 og jobbet som håndverker, i tilleg jeg utforte reklame oppdrag i samenarbeid med reklame kontor som jeg jobbet i Polen. Når jeg har tid maler jeg bilder.

 

I tillegg jeg er positiv og hyggelig person (sån sier kunder :), jeg er perfeksjonist så jeg gjør alt til at hver kunde er fornøyd. Du kan ringe for eksempel til FagFlis Moss eller HmH Moss og spørre om meg.

bottom of page